torsdag 20. august 2009

Magnetic Island

Magnetic Island

Nevnte tidligare at Magnetic Island va en av dei mange fantastiske opplevelsane her nede, tenkte ej kanskje burde utdype det litt.


Fredag 7. august


Etter to timer med tutorial med tema "Older peoples sexuality"... satt vi på den 20 minutters korte fergeturen frå sentrum i Townsville til Magnetic Island, som forøvrig he navnet sitt fra Australia og Queenslad sin oppdager, James Cook, da viseren på kompasset hans "was acting crazy" når båten seilte forbi øya, så veit du det. Vel framme på øya var det en kort busstur X-base backpackers, der vi skulle ha base dinne helga. Dinne backpacker greia var ganske stor og hadde stor og fin strand eit steinkast frå der vi sov. Det som egentlig var grunnen til at vi skulle vere her heile helga var Fullmoon Party. Det var ganske morsomt ei stond, men så blei det litt vel mykje techno og trance musikk for min del, so ej gikk å la mej ganske tidlig.Men trur resten hadde det kjempe kjekt, det hørtest iallefall sann ut :)


Laurdag 8. august


Ny og vakker morgen,med bønner,bacon og egg i magen slengte vi oss ned på stranda og storkoste oss i sola med volley, bading og kajakk padling! Ej, Jørn og Mats bestemte oss også for å leige enn en moke, som e en slags mini jeep,slik at me skulle komme oss litt lettare rundt øya.


Det va berre heilt herlig å cruise rundt i den! Kvelden blei en rolig en med ett par øl, mating av en ganske gravid possum, og litt volleyball speling.




Søndag 9.august

Siste dagen på øya på øya å no va planen å gjere mykje ut av den! So vi kjørte ett lite stykke til vi kom til starten av turen opp til The Forts. I løpet av den turen fikk vi sett trøtte koala som kleia sej og en slange. Kjempe fine tur opp med bomba våpen lager og bunkersa, og mange små fakta om korleis krigen va for Australia og Townsville, me like alot! På toppen va det fantastisk utsikt over dei fineste strendene på øya, som vi seinare på dagen skulle teste ut. På vei ned igjen blei det nok ei dose med koala, der ej tappert prøvde å få tak i, men fikk berre ett irritert trøtt blikk frå na før han klatra vidare opp i tredet. Vel nede igjen gikk turen vidare til Horseshoe Bay der vi møtte resten av norske gjengen, med krystall klart vatn og nesten ingen folk konkluderte vi lett at ditte måtte vere paradis! Gleeer mej til å dele det med dokke som kjøme å besøka mej!




Etter å ha kjøpt snorkle utstyr gikk turen vidare til Florence Bay, der det va litt korallrev, ergo en fin plass å snorkle! For å komme dit måtte vi gå omtrent 20 minutt, å når vi kom fram måtte vi nok konkludere med at øya va ett einaste stort paradis, for dinne stranda va enda finare enn den forrige! Vi heiv oss uti vatnet og fikk sett mange små artige fiska og til og med ei Rokke :O
So begynte det å bli ettermiddag og det betyr at det snart begynde å skumre so vi leverte tilbake bilen og satt oss på ferga tilbake til Townsville- alt i alt ei fantastisk fine helg!









3 kommentarer:

  1. La inn reklame av bloggen din i bloggen min ej:)

    http://homlepongane.blogspot.com/2009/08/flg-ludi-i-australia.html

    SvarSlett
  2. E forresten interessert i å vite kor monge lesara du he?

    Her e enkle tellara du kan legge inn i bloggen: http://www.free-counters.co.uk/

    SvarSlett
  3. Thanks malina mi :)

    Ska ej legge inn reklame av din blogg også?
    Isofall korleis gjer ej det? ekje heilt inni
    ditte bloggstyret enda:p

    SvarSlett